Zoekt u een vakantie midden in de natuur, nabij de schelde om eens lekker met het gezin, familie, vrienden en huisdieren uit te rusten, te fietsen, te wandelen of gewoon lekker vrij in de tuin te genieten van de rust dan bent u hier op het juiste adres. 

De familie Cammaart heet u van harte welkom. Inmiddels is onze vakantiewoning al meer dan 10 jaar een geliefde stek voor diverse mensen.

Het huis is volledig gemeubileerd en voorziet in 11 slaapplaatsen, 9 in het hoofdgebouw en twee in het bijgebouw. De bedden zijn voorzien van beddengoed gedekt en al.

De tuin van ~500 m2 is volledig tot uwer beschikking inclusief aanwezige tuinmeubels. Er is een veranda waar u op de wat koudere of nattere dagen overdekt buiten kunt zitten.

Voor de kinderen is er een zandbak, schommel en pingpong tafel aanwezig. Een BBQ is aanwezig.

Voor de mensen die graag even in de omgeving willen fietsen, maar zelf geen fietsen mee hebben genomen, kunt u gratis gebruik maken van de aanwezige fietsen.

 
LEuke uitjes in de omgeving


Deze vakantiestek is een ideale uitvalsbasis voor een dagje weg. Leuke belgische steden zoals Antwerpen, Brussel, Leuven, Brugge, Gent zijn historishe iconen en bieden zowel cultuur, historie, winkelen, lekker eten, wandelen en uitgaansmogelijkheden. Dagje flaneren op de boulevard is mogelijk in grote kustplaatsen Cadzand, Knokke. Dichterbij kan men naar Hulst. Hier zijn de winkels ook open op zondag. Deze vestingsstad heeft een mooie stadswal en een gezellig intiem centrum. Even uitblazen in het verdronken land van Saeftinge. Hier kunt met een gids in dit gebied een prachtige natuurwandeling maken.  Kortom genoeg te zien en te doen.